Dupligordijnen

Dupligordijnen

Op maat gemaakt, functioneel en duurzaam

In onze veelzijdige collectie plissé- en dupligordijnen vindt altijd de stof die bij u past. U heeft de keuze uit talloze kleuren en structuren in lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteit. Plissé- en dupligordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende plooibreedtes: van fijn en subtiel tot breed en stoer.

Plissé- of dupligordijn?

Plisségordijnen bestaan uit een enkele laag stof. Dupligordijnen hebben er twee. Het voordeel van een dupligordijn is dat er geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn. Een verduisterende stof maakt een dupligordijn ideaal voor in de slaapkamer.

Energiebesparing

Wist u dat u met dupligordijnen bespaart op uw energiekosten? Laat u uw dupligordijnen dicht, dan houdt u de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. In de zomer is het effect precies andersom.

Twee-in-één-model

U kunt een verduisterende en lichtdoorlatende stof combineren in een twee-in-één model. Geniet bijvoorbeeld overdag van een sfeervolle lichtinval en ‘s avonds van optimale verduistering. Deze optie is perfect voor in uw slaapkamer.

Bijzondere raamvormen

Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres: u vindt bij bece® altijd het perfecte plissé- of dupligordijn.

Dakramen

Voor dakramen zijn verschillende modellen plissé- en dupligordijnen beschikbaar. Ook voor bekende merken zoals Velux®.

Vrij pakket

Plissé- en dupligordijnen kunnen met het model ‘vrij pakket’ zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend. Dit gaat inkijk tegen terwijl het daglicht vrijelijk naar binnen valt.

Neem contact met ons op