Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën

Functionaliteit en een moderne uitstraling komen samen in de collectie verticale jaloezieën van bece®. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium, in mooie natureltinten en trendkleuren.

Verticale jaloezieën van aluminium of kunststof zijn ideaal voor de badkamer. Ze gaan inkijk tegen en zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Uiteenlopende raamvormen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel ieder raamtype. Of u nu een schuin raam, erker of toograam heeft: altijd is er een oplossing. Heeft u hoge ramen in uw woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect.

Verschillende breedtes

Verticale jaloezieën van bece® zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. De 89 mm lamellen hebben een subtiele uitstraling. De extra brede lamellen van 250 mm laten een ruimte groter lijken. De gewenste lichtinval bepaalt u zelf. U kunt de lamellen zodanig draaien dat niemand naar binnen kan kijken, terwijl het daglicht vrij binnenstroomt.

Home office

Dankzij de communicatiemiddelen van vandaag de dag is thuis werken voor steeds meer mensen een mogelijkheid. Werkt u op een PC of laptop, dan kan teveel lichtinval storend zijn. Goede raamdecoratie is dan onmisbaar. Met verticale jaloezieën regelt u gemakkelijk en effectief de gewenste lichtinval, voor een optimale, plezierige werkomgeving.

Neem contact met ons op