PAC Polderdijk Zonweringen

Kosten terrasoverkapping
Een tuin is een heerlijk bezit. Zeker wanneer u een comfortabel terras heeft. Helaas leent het weer in Nederland zich er lang niet altijd voor om lekker buiten te kunnen zitten. Dan is een terrasoverkapping een ideale oplossing om ook bij regen of sneeuw van uw terras te kunnen genieten.

Kosten van een terrasoverkapping

Veel mensen overwegen deze mogelijkheid niet, omdat ze denken dat de kosten voor een terrasoverkapping hoog zijn. Dat hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Bij PAC Polderdijk Zonweringen hebben we de keuze uit veel soorten terrasoverkappingen in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd wel een overkapping is die bij uw budget past.

Standaardmodellen

We hebben acht standaardmodellen van terrasoverkappingen waaruit u kunt kiezen. U kunt de kosten van uw terrasoverkapping verder prima beheren door al dan niet te kiezen voor extra accessoires of door uw keuze te maken uit de verschillende profielen. De kwaliteit van onze terrasoverkappingen is hoog. We leveren alleen overkappingen van de beste merken, zoals Erhardt Markisen, Corradi en Alluma. U krijgt dan ook tien jaar garantie op uw terrasoverkapping.

Materialen en kleuren

U heeft de keuze uit een terrasoverkapping van glas of polycarbonaat dakplaten. De overkapping kan in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. Afhankelijk van de keuzes die u maakt, stijgen of dalen de kosten van uw terrasoverkapping.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

DEPONTI aluminium overkappingen

DEPONTI aluminium overkappingen

Meer informatie