Zonwering

Screens Sunmaster

PAC Zonweringen biedt een breed scala aan zonweringen, waaronder zipscreens en solar screens. Deze producten zijn ontworpen om uw huis en terras te beschermen tegen de zon en warmte, terwijl u toch kunt genieten van het uitzicht op de buitenwereld.

Zipscreens zijn een innovatieve oplossing voor uw buitenruimte. Ze bieden maximale bescherming tegen de zon en wind, terwijl ze nog steeds voldoende licht doorlaten. Het unieke ritssysteem zorgt voor een naadloze aansluiting tussen het doek en de geleiders, waardoor de screens niet klapperen in de wind. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende bedieningen, zoals handbediening, elektrische bediening of zelfs een afstandsbediening.

Solar screens zijn een andere populaire optie voor zonwering. Deze screens zijn ontworpen om warmte en UV-straling te blokkeren, terwijl ze het zicht naar buiten niet belemmeren. Solar screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, deze screen orden standaard met afstandsbediening geleverd.

Of u nu kiest voor zipscreens of solar screens, Sunmaster biedt u een oplossing op maat die past bij uw individuele smaak en behoeften. Met verschillende bedieningen, kleuren en maten vindt u altijd het perfecte product om uw huis en buitenruimte te beschermen tegen de zon en warmte.Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

  • beschermen uw interieur
  • biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
  • compacte cassette en geleiders

Bedieningsopties

Ontdek de verschillende bedieningsopties voor uw Sunmaster Zip-screens en maak het dagelijkse leven gemakkelijker en comfortabeler.

  1. Somfy IO – met deze draadloze afstandsbediening kunt u uw screens vanuit uw luie stoel bedienen. Dankzij de IO-technologie heeft u een stabiele en betrouwbare verbinding met uw screens.
  2. Brell Solar – deze op zonne-energie werkende bediening is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst handig. U heeft geen stopcontact nodig en kunt uw screens bedienen met een simpele druk
    op de knop.
  3. Schakelaar bediend – deze traditionele bedieningsmethode is nog steeds populair. Met een simpele schakelaar kunt u uw screens omhoog of omlaag bewegen.
  4. Handbediend band – als u de voorkeur geeft aan een meer hands-on benadering, dan is de handbediende band een goede optie. Trek simpelweg aan het bandje om uw screens te openen of te sluiten.

Welke bedieningsoptie u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw Sunmaster Zip-screens eenvoudig en betrouwbaar te bedienen zijn. Zo geniet u op elk moment van de dag van de perfecte lichtinval en privacy in uw huis.

De screens van Sunmaster

Kies jouw model

Screen Square

Het meest verkochte model zonder ritsen.

Met Screen Square houd je wel tot 90% warmte en zonlicht tegen. Nog een voordeel is dat het screen geen kostbare ruimte inneemt. Deze is dan ook op lastige plekken te monteren.

Onze Screen Square is er in meerdere kastafmetingen.

Profielkleuren

We hebben voor jou de meest favoriete kleuren alvast geselecteerd! Hiermee kun je het uiterlijk van je screen in volledige harmonie met de gevel laten zijn, of juist zorgen voor een gewaagd contrast!

Screen Carré

Strakke vierkante vormgeving.

Met het Carré screen houd je wel tot 90% warmte en zonlicht tegen. Nog een voordeel is dat het screen geen kostbare ruimte inneemt. Je kan deze dan ook op lastige plekken monteren.

Onze Screen Carré is er in meerdere kastafmetingen.

Profielkleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

ZipScreen Square

Het meest verkochte model met ritsen.

Screens met ritsen aan de zijkanten zijn extra windvast. Omdat doekspleten ontbreken, valt er geen vrij licht naar binnen. Veel mensen vinden deze screens visueel mooier dan een standaard screen. Van ons Square design hebben we dan ook drie varianten: ZipScreen Square 85, ZipScreen Square 100 en de ZipScreen Square Max.

Optimale lichtwering, iets minder goede warmtewering

Goed om te weten: de warmtewering van screens met ritsen is iets minder goed. Door het ontbreken van de “storende” doekspleten wordt de achter het doek opgebouwde warmte wel minder goed afgevoerd. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur. Dus is optimaal warmte weren voor jou het belangrijkst? Dan adviseren we bijvoorbeeld de SunZip Design 105 of de Screen Square 100, eventueel in combinatie met ons gepatenteerde, windvaste Sunfix®-systeem.

Profielkleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

ZipScreen Carré
(solar ready)

Strakke vierkante vormgeving met ritsen.

Wil je een extra windvast screen? Dan kan je kiezen voor screens met ritsen aan de zijkant. Bijkomend voordeel is, dat er geen doekspleten meer zijn waar het licht door naar binnen komt. Veel mensen vinden deze screens ook visueel mooier dan een standaard screen. Van ons Carré design kan je dan ook kiezen uit twee varianten: de ZipScreen Carré 85 en de ZipScreen Carré 100.

Optimale lichtwering, iets minder goede warmtewering

Goed om te weten: de warmtewering van screens met ritsen is iets minder goed. Door het ontbreken van de “storende” doekspleten wordt de achter het doek opgebouwde warmte wel minder goed afgevoerd. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur.

Profielkleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

SunZip Design
(solar ready)

Optimale warmtewering in een modern jasje.

Dit screen behoort tot de topklasse van Sunmaster. Het product blinkt uit door een prachtig strak design, een optimale warmtewering en – ook fijn voor monteurs – een slimme interne techniek. De screen zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. We maken dit kwaliteitsproduct speciaal voor jou op maat.

Slank en modern design

De Zip Design 105 heeft een strakke vormgeving en sluit daarom goed aan bij de eigentijdse woningbouw. Alle bevestigingsmaterialen blijven uit het zicht. Daarnaast verdwijnt de slanke onderlijst netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan heb je maximaal doorzicht.