Rolluiken

Specialist in rolluiken

Rolluiken

Met de rolluiken van Sunmaster en Heroal kunt u uw huis optimaal beveiligen tegen ongewenste indringers en ongewenst zonlicht. U kunt deze rolluiken op verschillende manieren bedienen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en behoeften.

Opbouwrolluiken

Op zoek naar een innovatieve oplossing voor het afschermen van uw ramen en deuren? Overweeg dan eens de opbouwrolluiken van Sunmaster-Heroal, een toonaangevende fabrikant op het gebied van zonwering en rolluiken. Deze opbouwrolluiken bieden niet alleen een effectieve bescherming tegen de zon en hitte, maar ook tegen inbraak en geluidsoverlast.

Bovendien zijn deze opbouwrolluiken nu leverbaar met een solar voeding van 175 watt, wat betekent dat u geen elektriciteitsaansluiting nodig heeft. Dit maakt het installatieproces eenvoudiger en goedkoper, en het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Het ontwerp van de opbouwrolluiken is slank en modern, wat betekent dat ze naadloos passen bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u een rolluik krijgt dat perfect past bij uw stijl en smaak.

Het bedienen van de rolluiken is ook eenvoudig dankzij de handige afstandsbediening. U kunt de rolluiken omhoog en omlaag laten gaan met één druk op de knop, of u kunt kiezen voor een timerfunctie waarmee u de rolluiken automatisch kunt openen en sluiten op vooraf ingestelde tijden.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige en innovatieve oplossing voor zonwering en beveiliging, dan zijn de opbouwrolluiken van Sunmaster-Heroal een uitstekende keuze. Met de mogelijkheid van een solar voeding van 175 watt, heeft u bovendien een duurzame oplossing die bijdraagt aan een beter milieu.

Bediening met afstandsbediening

Als u op zoek bent naar een geautomatiseerde oplossing, dan is de Somfy IO de perfecte keuze. Met deze technologie kunt u uw rolluiken gemakkelijk bedienen via een afstandsbediening of een app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u de rolluiken automatisch openen en sluiten op basis van de ingestelde tijden of de hoeveelheid zonlicht.

Bent u op zoek naar een meer duurzame oplossing die gebruik maakt van zonne-energie? Dan zijn de rolluiken van Brell Solar een uitstekende optie. Deze rolluiken werken volledig op zonne-energie en zijn dus niet afhankelijk van het elektriciteitsnetwerk. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend.

Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele bedieningsmethoden, bieden Sunmaster en Heroal ook handbediende rolluiken aan. Deze kunnen worden bediend via een schakelaar aan de muur of met behulp van een band. Hiermee kunt u de rolluiken gemakkelijk openen en sluiten op elk gewenst moment.

Kortom, Sunmaster en Heroal bieden een brede selectie aan rolluiken die op verschillende manieren kunnen worden bediend. Of u nu kiest voor de geautomatiseerde Somfy IO-technologie, de duurzame Brell Solar-oplossing, of de traditionele handbediening, deze rolluiken bieden de perfecte balans tussen comfort, functionaliteit en veiligheid.

Onze merken

Veiligheidsrolluiken

Veiligheidsrolluiken

Meer informatie

Rolluiken

Rolluiken

Meer informatie

SOPROFEN technology

SOPROFEN technology

Meer informatie