Zonwering

Specialist in zonweringen op maat

De voordelen van goede zonwering

Goede zonwering draagt – in welk gebouw dan ook – bij aan een betere lichtverdeling en een aangenaam woon- en werkklimaat. Bovendien levert zonwering een belangrijke energiebesparing op in ruimtes die zijn voorzien van airconditioning. Kortom: Zonwering biedt volop voordelen!

De mogelijkheden van PAC Polderdijk Zonweringen

Ieder gebouw en iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. Zonwering op maat is dus heel belangrijk. Hiervoor bent u bij PAC Zonweringen aan het juiste adres! Buitenzonwering is bijvoorbeeld vooral functioneel. Het weert zonlicht en warmte en kan daarbij ook een isolerende functie hebben. Maar het oog wil ook wat: zonwering heeft tevens een decoratieve functie. Voor het verkrijgen van een mooi én functioneel totaalplaatje wordt bij de bouw van kantoorgebouwen al in een vroeg stadium advies ingewonnen van specialisten in zonwering.
Bij PAC Zonweringen heeft u onder andere de keuze uit:

  • veranda zon/regenwering
  • uitvalschermen
  • markiezen
  • screens of zipscreens
  • terrasschermen (knikarmsysteem)

Volop keuze uit doeken, kleuren en merken

Wij leveren zonwering van de merken Sunmaster en Leiner. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 520 doekdessins en u kunt kiezen uit iedere gewenste RAL-kleur voor de armatuur. De mogelijkheden van ons assortiment zijn eindeloos! Bovendien geven wij op alle zonweringen een fabrieksgarantie van vijf jaar af.

PAC Zonweringen levert zonweringen in de regio’s MiddelburgVlissingen, Terneuzen en Goes.

Onze merken

Zonweringen van LEINER

Zonweringen van LEINER

Meer informatie

Zonweringen van Sunmaster

Zonweringen van Sunmaster

Meer informatie

Zonweringen van WEINOR

Zonweringen van WEINOR

Meer informatie

Markiezen van Betalux

Markiezen van Betalux

Meer informatie