Over PAC-Polderdijk

Over PAC Polderdijk Zonweringen

Specialist in maatwerk zonweringen en meer!

PAC Polderdijk Zonweringen staat al sinds 1970 garant voor maatwerk in zonweringen, rolluiken, veranda’s, en raam en deur horren. Het is een familiebedrijf waar alles draait om persoonlijke service en advies. “Juist dat laatste is zo belangrijk. We zijn geen ja-knikkers, maar kijken kritisch mee. Als ik van mening ben dat een klant een verkeerde keuze maakt, zeg ik dat en leg ik uit waarom. We kijken nu eenmaal vérder; we kennen de technische (on)mogelijkheden, maar weten ook hoe bepaalde kleuren aan een gevel uitpakken. Die ervaring delen we graag, want alleen zo kom je tot het mooiste resultaat”, vertelt Coen. Karin vult aan dat zij graag op locatie met klanten meekijken. “We nemen de kleurstalen mee en bekijken ter plekke wat mogelijk is.”

Altijd gericht op kwaliteit

Als je Coen en Karin vraagt waarvoor PAC staat, antwoorden zij: kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkundige monteurs en eerlijke prijzen. Een aantrekkelijk rijtje dat direct verklaart waarom het bedrijf al zo lang bestaat. “We zijn geen prijsvechter, maar richten ons op kwaliteit. Natuurlijk vergt dat wel eens uitleg. Wie geen kenner is, is geneigd alleen de bedragen onderaan de streep te vergelijken. Wij hebben een goed verhaal en kunnen uitleggen hoe bepaalde zonweringen of rolluiken zijn opgebouwd, bijvoorbeeld qua materiaalgebruik of motoren. Met zo’n groot aanbod is het erg belangrijk om ‘appels met appels’ te vergelijken.”

Zeeland én West-Brabant

PAC Polderdijk Zonweringen bevindt zich in de provincie Zeeland, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Zeeland én West-Brabant. Ons team bestaat uit enthousiaste verkoopmedewerkers en professionele monteurs. Om onze klanten de zekerheid te bieden dat zij een kwaliteitsproduct geleverd krijgen.

Meer informatie over PAC Polderdijk Zonweringen

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u onze algemene voorwaarden, onze fabrieks- en onderhoudsvoorschriften en onze linkpartners raadplegen.

PAC Polderdijk Zonweringen

Tel: 0118 – 55 27 21
info@paczonweringen.nl

Veranda's

Veranda's

Zonweringen

Zonweringen

Regen/zonweringen

Regen/zonweringen

Serre/dak zonweringen

Serre/dak zonweringen

Rolluiken

Rolluiken

Horren

Horeca