Over ons

PAC Polderdijk Zonweringen

De specialist

De veranda en
zonwering
specialist in
Zeeland!

PAC Polderdijk Zonweringen is sinds jaar en dag gespecialiseerd in maatwerk zonweringen, rolluiken, overkappingen. Wij leveren deze kwaliteitsproducten niet alleen: we kunnen deze ook voor u meten en monteren.

Uitstekende service

Uitgebreid assortiment

Concurrende prijzen

Snelle levering

Specialist in maatwerk zonweringen en meer!

PAC-Polderdijk Zonweringen is opgericht in 2008 (was voorheen Polderdijk en Alulight) door Coen en Karin Consemulder en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de zonwering- en rolluikenbranche. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche hebben Coen en Karin een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

Het bedrijf begon in een pand aan de Vlissingsestraat in Koudekerke en richtte zich voornamelijk op de lokale markt. Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag en werd het assortiment uitgebreid met diverse soorten zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen.

Inmiddels heeft PAC-Polderdijk Zonweringen een breed klantenbestand opgebouwd, zowel binnen als buiten Zeeland. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en uitstekende service. Coen en Karin hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun klanten en zorgen altijd voor een op maat gemaakte oplossing.

Bedrijfsweg 13
4387 PD Vlissingen (Bedrijventerrein Vrijburg)

Als Weinor Top Partner en Premium Partner Sunmaster zijn Coen en Karin trots op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die zij leveren. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen zij u adviseren en begeleiden bij het vinden van de ideale oplossing voor uw buitenruimte.

PAC-Polderdijk Zonweringen staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en uitstekende service. Coen en Karin zijn trots op de geschiedenis van hun bedrijf en kijken uit naar de toekomst waarin zij zich blijven inzetten om hun klanten te voorzien van topkwaliteit zonwering en rolluiken.

Meer informatie over PAC Polderdijk Zonweringen

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u onze algemene voorwaarden, onze fabrieks- en onderhoudsvoorschriften en onze linkpartners raadplegen.