Veranda’s

Specialist in veranda’s

Boost het buitenleven met onze veranda’s en tuinkamers

Voor alles wat met de buitenkant van je woning te maken heeft, kun je terecht bij PAC Polderdijk Zonweringen. Dus zonwering, maar ook veranda’s, rolluiken en zelfs complete tuinkamers. Karin en Coen Consemulder vertellen dat ze uitsluitend producten in het assortiment opnemen waar ze 100% achter staan. “Dat betekent een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Bovendien hechten we veel waarde aan transparantie. We zijn open en laten graag zien hoe we tot onze prijzen komen én wat we daarvoor doen.”

Meerjarenplan voor buiten

Beiden signaleren dat de tuin in is en volop aandacht krijgt. Het buitenleven krijgt een boost met de mooie tuinkamers en veranda’s van PAC. “We leveren standaardmaten, maar zijn ook sterk in maatwerk, in uiteenlopende prijsklassen. Wat we tegenwoordig regelmatig doen, is een meerjarenplan maken voor buiten. We werken dan in modules, waarbij we bijvoorbeeld het eerste jaar de veranda plaatsen en in de jaren daarna de zonwering, verwarming en zij- en schuifwanden.
Zo kun je de uitgaven spreiden én  je krijgt de tijd om te ervaren wat je tuin nodig heeft. Zeker in een nieuwe woning, met een nieuwe tuin, kan die stapsgewijze opbouw heel prettig zijn.”

De juiste overkapping voor uw huis

Om ook bij regen of sneeuw van uw terras te kunnen genieten, kiest u voor een overkapping. In onze showroom in Vlissingen vindt u alles wat u moet weten om de juiste overkapping voor uw huis te kiezen. U kunt direct kiezen uit acht standaard modellen, waarbij u ook kan kiezen uit verschillende profielen en accessoires.

Leverancier van A-merken

Koopt u bij ons een veranda of overkapping, dan bent u verzekerd van kwaliteit! Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en worden door de beste fabrikanten geproduceerd. Zo zijn wij leverancier van o.a. de A-merken Leiner, Sunmaster, Gardendreams en Deponti. We geven de langste fabrieksgarantie die gelden in Zeeland.

Volop keuze uit materialen en kleuren

Onze overkappingen kunnen geleverd worden met glas of PVC doek. Tevens kan de overkapping in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. De verschillende kleuren doek geven een totaal ander beleving aan uw overkapping. Kiest u voor glas dan kiest u voor openheid en maximale lichtinval. Bij PVC doek kiest u voor privacy en wat minder lichtinval.

PAC Zonweringen levert veranda’s in de regio’s MiddelburgVlissingenTerneuzen en Goes. Bij PAC Zonweringen kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid tegen een eerlijke prijs.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

Gardendreams aluminium overkappingen

Gardendreams aluminium overkappingen

Meer informatie