Zonwering

Betalux Markiezen

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling!

Markiezen zijn een klassieke en stijlvolle vorm van zonwering die uw huis of gebouw beschermt tegen de zon en regen. Deze zonwering is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de standaard markies, petmodel markies en het klapmodel markies.
De standaard markies is de meest traditionele vorm van markiezen. Dit model heeft een gebogen frame met een stoffen doek dat naar voren uitsteekt. Het petmodel markies heeft een plat frame met een gebogen doek dat naar beneden hangt. Dit model is vooral geschikt voor kleine ramen en deuren.

Het klapmodel markies heeft een frame dat naar boven en beneden kan worden geklapt. Dit is handig als u de zonwering wilt verwijderen of als u meer licht in uw kamer wilt toelaten. Het klapmodel markies is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, van modern tot klassiek.

Markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat u de perfecte match kunt vinden bij uw huis of gebouw. Met hun klassieke uitstraling geven markiezen een tijdloze uitstraling aan uw huis en bieden ze tevens uitstekende bescherming tegen de zon en regen.

Het productie proces

Dankzij de vergaande optimalisering van het totale productieproces, is Betalux® in staat korte levertijden te garanderen. Ook in het hoogseizoen, het moment dat u moet scoren met zonwering.

Mogelijkheden van markiezen

De mogelijkheden van Betalux® markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd.

Betalux en duurzaamheid

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook. De basis voor een langere levensduur van uw houten markiezen wordt al gelegd in ons productie proces. Alleen de beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frame’s en kappen. Deze selectie is mogelijk door eigen inkoop bij gerenomeerde houtleveranciers. Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.

Markiezen en uw wensen

De mogelijkheden van Betalux® markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren:

+ Creme-wit (Ral 9001)
+ Wit (Ral 9010)
+ Antiek groen (Ral 6009)
+ Beige (Ral 1015)

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren biedt uw zonweringsspecialist een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als fabrikant onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Kies de beste markies, kies een Betalux® markies!

Door u goed te laten voorlichten bij PAC Polderdijk Zonweringen naar de vele mogelijkheden die een Betalux® markies u biedt, kunt u de juiste keuze maken en uw markiezen afstemmen op uw eigen wensen en woonsituatie. Door te kiezen voor een Betalux® markies kiest u voor kwaliteit met een nostalgische uitstraling waardoor u vele jaren plezier heeft van een perfecte zonwering.

Belangrijke pluspunten

  • De gesloten zijkanten zorgen voor een prima bescherming tegen van opzij invallende zon
  • Windvast
  • De moderne markiezen kunnen zonder enige probleem buiten “overwinteren”; doek, frame en kap (van hout of aluminium) zijn weerbestendig.