Veranda’s

Terrasoverkappingen

Overkapping Vlissingen

Woont u in Vlissingen en heeft u een prachtige tuin? Maar zou u daar eigenlijk wel wat langer van willen genieten dan alleen tijdens de zomermaanden? Dan is een overkapping in uw tuin een perfecte manier om vaker buiten te kunnen zitten. Van de allereerste zonnestraaltjes in het voorjaar tot een winterse barbecue in de sneeuw: u geniet ervan in uw eigen tuin. Met een overkapping verlengt u het buitenseizoen aanmerkelijk!

Kies de beste overkapping

Het is dus wel duidelijk: een overkapping zorgt ervoor dat u nagenoeg het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven in Vlissingen. Maar dan moet het natuurlijk wel een overkapping zijn van goede kwaliteit. Daarvoor kunt u bij PAC Zonweringen terecht. Want de overkappingen van PAC Zonweringen zijn van de allerbeste merken, zoals Suncircle en Erhardt Markisen. Daardoor weet u zeker dat u jarenlang plezier hebt van deze waardevolle toevoeging aan uw huis.

Soorten overkapping

U kunt kiezen uit twee verschillende bedekkingen voor uw overkapping: glas of PVC-doek. Beide hebben hun unieke eigenschappen en voordelen. Met PVC-doek geniet u van optimale privacy, terwijl glas zorgt voor meer lichtinval. Welke variant kiest u? Bij PAC Zonweringen kunt u bovendien kiezen uit maar liefst acht standaardmodellen overkapping, die ieder hun eigen accessoires en profielen hebben.

Garantie op uw overkapping

Uw overkapping in Vlissingen verlengt jarenlang uw buitenplezier. Daarvoor staat PAC Zonweringen. Daarom krijgt u bij ons de langste fabrieksgarantie van Nederland. Zo weet u zeker dat u geniet van de allerbeste kwaliteit in terrasoverkappingen.

Meer weten?

Wilt u uw woning in Vlissingen ook voorzien van een overkapping om het buitenleven te verlengen? Kom dan naar PAC Zonweringen en bekijk de overkappingen in onze showroom. We vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden voor een overkapping in uw tuin.

PAC Zonwering levert schuttingen in regio ZeelandMiddelburg en Goes. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

DEPONTI aluminium overkappingen

DEPONTI aluminium overkappingen

Meer informatie