PAC Polderdijk Zonweringen

Merken

De specialist

De veranda en
zonwering
specialist in
Zeeland!

In onze showroom vindt u alles wat u zoekt. U bent van harte welkom om bij ons inspiratie op te doen van wat er allemaal op Zonwering mogelijk is.

U treft er onder andere een ruim aanbod aan zonweringrolluiken en veranda`s.

Somfy

Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering.

Verano

Verano is dé specialist in het produceren van zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie. Om jouw woon- en werkcomfort zo comfortabel mogelijk te maken is Verano altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Harol

Dit bedrijf startte in 1946 als schrijnwerkerij in houten rolluiken. Het bedrijf ontwikkelde zich verder als een productiebedrijf voor aluminium zonwering en rolluiken. De techniek staat altijd voorop bij Harol.

Sunjoy

Reinigingsproducten voor uw zonweringsdoek.

Sunmaster

Sunmaster biedt een brede collectie knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenjaloezieën. Kwaliteitsproducten die bescherming en verkoeling bieden bij zonlicht.

Deponti

Kiest u voor een aluminium overkapping van Deponti, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget.

Weinor

Een gerenommeerd Duits bedrijf dat in 1960 is opgericht. Weinor leverde oorspronkelijk vensterbanken en gordijnen, maar besloot dit te combineren met zon- en weerwering, omdat ze het bestaande aanbod niet voldoende vonden. Dat zegt direct iets over hun eigen instelling en geleverde kwaliteit. Deutsche Gründlichkeit hebben ze hoog in het vaandel staan.

LEINER

LEINER biedt als Duitse producent een veelzijdige aanbod in zon- en regenweringen voor de optimale buitenbeleving. Topkwaliteit, veiligheid en oog voor design.

Bedrijfsweg 13
4387 PD Vlissingen (Bedrijventerrein Vrijburg)

Openingstijden:

Bel voor een afspraak met 0118 – 552 721 of mail naar info@paczonweringen.nl

 

Maandag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Dinsdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Woensdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Donderdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak
Zondag Gesloten