Merken

Somfy

Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering.

Verano

Verano is dé specialist in het produceren van zonwering, terrasoverkappingen, glaswanden en raamdecoratie. Om jouw woon- en werkcomfort zo comfortabel mogelijk te maken is Verano altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Harol

Dit bedrijf startte in 1946 als schrijnwerkerij in houten rolluiken. Het bedrijf ontwikkelde zich verder als een productiebedrijf voor aluminium zonwering en rolluiken. De techniek staat altijd voorop bij Harol.

Sunjoy

Reinigingsproducten voor uw zonweringsdoek.

Sunmaster

Sunmaster biedt een brede collectie knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenjaloezieën. Kwaliteitsproducten die bescherming en verkoeling bieden bij zonlicht.

Deponti

Kiest u voor een aluminium overkapping van Deponti, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget.

Weinor

Een gerenommeerd Duits bedrijf dat in 1960 is opgericht. Weinor leverde oorspronkelijk vensterbanken en gordijnen, maar besloot dit te combineren met zon- en weerwering, omdat ze het bestaande aanbod niet voldoende vonden. Dat zegt direct iets over hun eigen instelling en geleverde kwaliteit. Deutsche Gründlichkeit hebben ze hoog in het vaandel staan.

Solid Products

SOLID Products is een leverancier van elektrische, infrarood en gas verwarmingssystemen. Een compleet programma van verwameringssystemen, statieven, beugels en RTS systemen.