Regen/zonweringen
Somfy systemen

PAC Polderdijk Zonweringen is leverancier van Somfy systemen

Somfy is marktleider in bedieningsoplossingen

Screens zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Hiermee houdt u de temperatuur in huis aangenaam en houdt u fel zonlicht buiten. Met screens kunt u op elk gewenst moment van de dag de zonwering op de stand naar keuze zetten.

Bij PAC Polderdijk Zonweringen bieden wij u een ruim aanbod aan screens voor uw woning. Deze leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u zowel screens met elektrische als handmatige bediening. Aan u de keuze. Somfy is de marktleider van onder andere elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor zonweringen, rolluiken, raamdecoratie en garagedeuren. Met de bedieningsoplossingen van Somfy kunt u draadloos diverse soorten zonwering en raamdecoratie bedienen.

Verhoog uw wooncomfort met een Somfy systeem

Als toonaangevend fabrikant staat Somfy bekend om hoogstaande kwaliteit, het innovatieve karakter en de gebruiksvriendelijkheid van de bedieningssystemen. Zo is Somfy altijd bezig met productinnovaties en bieden Somfy systemen tegenwoordig steeds vaker de mogelijkheid om deze te bedienen via de smartphone of tablet. Een praktische en prettige toevoeging!

Erkend leverancier Somfy systemen

PAC Polderdijk Zonweringen is gecertificeerd leverancier van Somfy systemen en biedt een ruim aanbod aan Somfy producten. Zo vindt u bij ons onder andere Somfy motoren, afstandsbedieningen, sensoren en diverse soorten accessoires voor uw zonwering, rolluik of raamdecoratie.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies over welk Somfy systeem het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze merken

Veranda's

Veranda's

Meer informatie

Zonweringen

Zonweringen

Meer informatie

Regen/zonweringen

Regen/zonweringen

Meer informatie

Serre/dak zonweringen

Serre/dak zonweringen

Meer informatie

Rolluiken

Rolluiken

Meer informatie

Horren