Veranda’s

Terrasoverkappingen

Overkapping Goes

Uw tuin in Goes is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten. Dat kan nóg langer en vaker wanneer u uw tuin voorziet van een overkapping. Want met een overkapping in uw tuin kunt u ook wanneer het weer wat minder lekker is, buiten zitten. Onder uw overkapping is de temperatuur aangenamer en kunt u naar een prachtige regenbui kijken, terwijl u zelf droog blijft!

Overkapping in uw tuin

Wanneer u uw tuin in Goes van een overkapping wilt laten voorzien, wilt u daar natuurlijk vele jaren lang plezier van hebben. Met een overkapping van PAC Zonweringen kiest u voor kwaliteit met jarenlange garantie – zelfs de langste fabrieksgarantie van heel Zeeland! Omdat PAC Zonweringen alleen terrasoverkappingen van topmerken als Erhardt Markisen en Suncirclue verkoopt, weet u zeker dat het met duurzaamheid en de kwaliteit van de constructie én de materialen wel goed zit.

Soorten overkappingen

Bij PAC Zonweringen kunt u kiezen uit overkappingen van glas of van PVC-doek. Wilt u optimale lichtinval en zon? Dan is glas voor u de juiste keuze. Wilt u meer privacy in uw tuin? Kies van voor PVC-doek. Welk materiaal u ook kiest: uw overkapping is bestand tegen weer en wind, zodat hij heel lang meegaat.

Uw overkapping kiezen

Wanneer u het materiaal van uw overkapping hebt gekozen, bent u er nog niet! Want u heeft bij PAC Zonweringen de keuze uit maar liefst acht modellen overkappingen voor uw tuin in Goes, met diverse profielen en natuurlijk ook verschillende accessoires. De overkappingen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren.

Meer weten?

Wilt u een overkapping in uw tuin in Goes? Bijvoorbeeld om lekker te genieten van een lange nazomer of de eerste zonnestralen van het voorjaar mee te pakken? Kies dan voor een overkapping van PAC Zonweringen.

PAC Zonwering levert overkappingen in regio Zeeland, Middelburg en Vlissingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

DEPONTI aluminium overkappingen

DEPONTI aluminium overkappingen

Meer informatie