Veranda’s

Terrasoverkappingen

Overkapping Middelburg

Genieten van uw tuin in Middelburg wilt u het liefst het hele jaar door kunnen doen. Niet alleen tijdens de warme zomermaanden, maar ook als het in de herfst al wat frisser is of in het voorjaar, tijdens de eerste zonnestralen. Met een overkapping voor uw terras kunt u het grootste deel van het jaar buiten zitten. Zelfs een winterbarbecue in de sneeuw wordt mogelijk!

Voordelen overkapping

Met een overkapping van uw terras in Middelburg verlengt u het buitenseizoen. Elementen als regen en wind hebben veel minder vat op uw terras, zodat u lekker droog en comfortabel buiten kunt zitten. Daardoor kunt u meer genieten van uw tuin en wordt ook bijvoorbeeld een gezellige borrel buiten een stuk aangenamer dan wanneer u geen overkapping in uw tuin hebt.

Kies de beste overkapping in Middelburg

Wanneer u kiest voor een overkapping, wilt u dat die lang meegaat en van de allerbeste kwaliteit is. Kies dan voor een overkapping van PAC Zonweringen in Middelburg. Omdat de overkapping moet passen bij de stijl en uitstraling van uw woning, heeft u bij ons de keuze uit maar liefst acht standaardmodellen overkapping met diverse profielen en accessoires.

Overkappingen van A-merken

De overkappingen die u bij PAC Zonweringen koopt, zijn van A-merken zoals Suncircle en Erhardt Markisen. De fabrieksgarantie die u op deze overkappingen heeft, zijn de langste in Zeeland. Zo weet u zeker dat u lang van uw overkapping geniet.

Overkapping op maat

Uw overkapping wordt helemaal op maat voor u gemaakt en u kiest zelf de kleur uit. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk! Daarnaast heeft u de keuze tussen glas of PVC-doek voor uw overkapping. Beide materialen hebben een eigen, unieke uitstraling. Met glas heeft u meer lichtinval, terwijl doek u meer privacy biedt. Aan u de keuze!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een overkapping in uw tuin in Middelburg?

PAC Zonwering levert overkappingen in regio Zeeland, Goes en Vlissingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

DEPONTI aluminium overkappingen

DEPONTI aluminium overkappingen

Meer informatie