Veranda’s

Terrasoverkappingen

Overkapping Zeeland

Uw woning in Zeeland is een plek om heerlijk te genieten van alles wat de provincie te bieden heeft. Vaak is dat zon, want Zeeland is de zonnigste provincie van Nederland. Maar ook hier kan het weer soms wat minder mooi zijn. Om het hele jaar door van uw tuin en het buitenleven te genieten, kunt u uw woning voorzien van een overkapping. Daardoor verlengt u het buitenseizoen: van de eerste voorjaarszonnestralen tot de late herfst geniete u van uw tuin!

Overkapping in Zeeland

Voor een overkapping van heel hoge kwaliteit die precies past bij uw woning kunt u terecht bij PAC Zonweringen in Middelburg. In onze showroom vindt u maar liefst acht standaardmodellen overkappingen, die we in alle mogelijke RAL-kleuren kunnen leveren en die kunnen worden voorzien van diverse profielen en accessoires.

Overkapping van glas of PVC-doek

Daar houdt de keuzevrijheid nog niet op. U kunt voor uw overkapping namelijk kiezen uit PVC-doek of glas. Met een glazen overkapping heeft u optimale lichtinval, maar een PVC-doek heeft weer als voordeel dat hij extra privacy biedt. De keuze is dus aan u.

Beste overkappingen in Zeeland

Wanneer u een overkapping van PAC Zonweringen aan uw woning en tuin toevoegt, is het vanzelfsprekend dat u daar jarenlang zorgeloos van wilt genieten. Daarom biedt PAC Zonweringen op haar overkappingen de langste fabrieksgarantie van Zeeland. En omdat we alleen werken met topmerken als Suncircle en Erhardt Markisen, bent u er zeker van dat het met de kwaliteit van de overkapping wel goed zit.

Uw overkapping in Zeeland

Wilt u ook een overkapping bij uw woning in Zeeland om langer van het buitenleven te genieten? Kom dan snel langs bij PAC Zonweringen en laat u door ons informeren over de nagenoeg eindeloze mogelijkheden. We vertellen u graag alles over onze overkappingen en over de manier waarop u uw buitenseizoen kunt verlengen!

PAC Zonwering levert schuttingen in regio GoesMiddelburg en Vlissingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

LEINER terrasoverkappingen

LEINER terrasoverkappingen

Meer informatie

WEINOR terrasoverkappingen

WEINOR terrasoverkappingen

Meer informatie

DEPONTI aluminium overkappingen

DEPONTI aluminium overkappingen

Meer informatie