Regen/zonweringen

WEINOR Regen/Zonwering

WEINOR Zonwering

Perfecte kwaliteit – Made in Germany

Als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en weerbescherming op het terras hechten wij aan hoogwaardige materialen voor eersteklas producten. Deze worden uitsluitend verkocht via de vakhandel en wel inclusief montage, die professioneel wordt uitgevoerd door uitstekend geschoolde weinor dealers volgens de actuele bouwvoorschriften.

Dit zijn de kwaliteitskenmerken van weinor:

  • Gecontroleerde kwaliteit made in Germany: weinor hanteert op zijn beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen
  • Exclusieve doekkwaliteit: de innovatieve weinor techniek van het spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren
  • Eigen poedercoating: dit waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de weinor framekleuren
  • Op maat gesneden oplossingen voor zonwering en weerbescherming: afgestemd op uw individuele wensen

Wie voor weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit.

Met zekerheid een origineel product: alleen echt met weinor echtheidscertificaat

Om de echtheid van uw weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant sinds januari 2018 bij uw aangeschafte product het weinor echtheidscertificaat. Zo kunt u ervan uitgaan dat u een 100% weinor product ontvangt en dat het product zijn waarde behoudt bij doorverkoop.

Elk weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkeld, vormgegeven en vervaardigd. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw weinor product uniek.

Onze merken

Weinor Plaza Viva

Weinor Plaza Viva

Meer informatie

Weinor PergoTex II

Weinor PergoTex II

Meer informatie