X

Specialist in rolluiken

Verschillen in opbouwrolluiken en inbouwrolluiken

Rolluiken zijn er in twee varianten: de opbouwrolluik en inbouwrolluik. Opbouwrolluiken worden voor het venster gemonteerd en geven daarmee een heel andere uitstraling aan uw gevel. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Opbouwrolluiken

Het merk Roma heeft twee kwaliteiten in de dikte van de kasten. De prijsgunstige rolgevormde uitvoering en de super dikke geëxtrudeerde uitvoering. Deze geëxtrudeerde uitvoering is perfect voor slaapkamers omdat hinderlijke geluiden van buitenaf worden gedempt door de extra dikke kastwand.De geëxtrudeerde aluminiumkasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. 

Inbouwrolluiken

Bij inbouwrolluiken spreken we over isolatiewaarden, de mogelijkheid om het rolluik goed te kunnen integreren en over vochtafvoer naar buiten. Als het rolluik geopend wordt en het regent, dan komt er elke keer een hoeveelheid water of vocht binnen. Dit moet weer naar buiten worden gebracht, anders gaat het stelkozijn en de afwerking rotten. Wij hebben de vakkennis en producten in huis om zowel de architect als de bouwer perfect te ondersteunen.

PAC Zonweringen levert kozijnen in de regio's MiddelburgVlissingen, Bergen op ZoomTerneuzen en Goes. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 

 

Bij rolluiken zijn de kastmaten erg belangrijk. Daarom heeft Roma een systeem ontwikkeld waarmee vaak met twee kastmaten kleiner gewerkt kan worden dan bij andere aanbieders.

Warmtebeeld rolluik (opbouw)

Door een gepattenteerde motorophanging is het Roma rolluik 30% geluidsarmer dan elke andere rolluik

RONDO.XP Rolluik in combinatie met insectenhor

PENTO.XP Rolluik in combinatie met screen

RONDO.XP Rolluik uitgevoerd met veiligheidspakket in combinatie met insectenhor

Bewegingssensor

RONDO.XP

Inbouwrolluik