Rolluiken

Specialist in rolluiken

Sunmaster/Heroal rolluiken

Rolluik RS42 Heroal

De RS42 van Heroal is ruimtebesparend. Dit komt omdat de lamellen strak kunnen worden opgerold. (dekbreedte: 42 mm). De wanddikte is 9,3 mm. Daarmee voldoet de lamel aan de hoge eisen van de windweerstandsklasse 3.

Kwaliteit

Dit rolluik is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Het is een volledig gesloten systeem. Dankzij de tweelaagse lak-oppervlaktecoating is het rolluik extreem weersbestendig. De lamel weegt 3,9 kg/m² bij een element van 2900 mm. De geïntegreerde rubber met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking.

Maatvoeringen

Het rolluik RS42 is verkrijgbaar in breedtes van 50 cm tot 350 cm en in hoogtes

Mini-rolluiken dienen voornamelijk ter afsluiting van ramen en deuren van met name woningen. Zij worden tegenwoordig bijna altijd van aluminium vervaardigd.

Afhankelijk van de specifieke functie van het rolluik worden enkel- of dubbelwandige profielen gebruikt.

Een mini-rolluik heeft als gebruikersvoordeel:

  • geeft privacy
  • draagt bij aan de veiligheid
  • kan leiden tot een energiekostenbesparing van 40%

Sunmaster opbouwrolluiken

Zijn de ideale oplossing om uw ramen en deuren te beschermen tegen weer en wind. Deze rolluiken worden op de buitenmuur van uw huis geplaatst en bieden een perfecte isolatie tegen warmte, kou en geluid.

Het ontwerp van Sunmaster opbouwrolluiken is zowel stijlvol als functioneel. De lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw woning. De lamellen zijn tevens gevuld met isolatiemateriaal, wat zorgt voor een optimale isolatie en een energiebesparing oplevert.

Bedieningsgemak

Het bedieningsgemak van deze rolluiken is ook een groot voordeel. Met een simpele druk op de knop kunt u de rolluiken omhoog of omlaag doen. U kunt ook kiezen voor automatische bediening, waarbij de rolluiken op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog en omlaag gaan.

Veiligheid

Sunmaster opbouwrolluiken zijn tevens zeer veilig. Het aluminium materiaal is sterk en duurzaam en biedt een optimale bescherming tegen inbraak. Daarnaast zijn de rolluiken voorzien van een blokkeringssysteem, zodat ze niet omhoog kunnen worden geschoven als ze gesloten zijn.

Kortom, Sunmaster opbouwrolluiken bieden een stijlvolle, functionele en veilige oplossing voor uw woning. Ze zijn duurzaam, energiebesparend en gemakkelijk te bedienen. Neem contact op met een Sunmaster dealer om te ontdekken wat deze rolluiken voor uw huis kunnen betekenen.