Zonwering

LEINER Serrezonwering

PAC Zonweringen levert en monteert serrezonwering van Leiner.

De buitenzonwering voor verschillende daken

Één van de marktleiders onder de serrezonweringen: dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering passen de serrezonweringen flexibel op (bijna) elke dakconstructie. De opgebouwde serrezonweringen beschermen tegen oververhitting en dragen zo bij aan een aangenaam klimaat. Bewezen kwaliteit en duizenden malen bewezen uitschuif- en spantechniek maakt deze bijzonder belastbaar en zorgt voor een nagenoeg strak doek.

Windstabiele installatie

Leiner Serrezonweringen zijn al vele jaren toonaangevend op de markt. Ongeëvenaard belastbaar en bewezen, overtuigen ze door een zeer hoge mate aan productbetrouwbaarheid. Zelfs bij een stevige bries kunnen de weinor zonweringen uitgeschoven blijven.

Licht en stil lopen van uw serrezonwering

Onze serrezonweringen zijn bekend om de moeiteloze en stille loop. De basis daarvoor is de perfecte samenwerking tussen loopwerk, die het zonnescherm transporteert, met het spansysteem, dat voor een strak doek zorgt.

Onderzonwering voor een behaaglijk woongevoel

Textiele flair, met een Leiner U200 brengt u sfeer onder uw terrasoverkapping of in uw serre. In de zomer verandert de ondergemonteerde serrezonwering felle zonneschijn in betoverende lichtsferen. En niet in de laatste plaats wordt ook de warmte-ontwikkeling tegengegaan. De Sottezza past onder praktisch elke terrasoverkapping – esthetisch dankzij het fraaie, slanke design, technisch door de nauwkeurige maatvoering.

Voor serres en erkers is er speciale zonwering ontwikkeld. Deze vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Leiner serrezonwering is op (bijna) iedere serre te plaatsen.

  • o.a. lichtkoepels, terras
  • beschermt uw interieur
  • voorkomt warmteopbouw