Veranda’s

GARDENDREAMS Climatic Edition

Climatic Edition

Met een lamellendak

  • De perfecte overkapping voor de zomer
  • Geniet van de zon of ontspan in de schaduw
  • Open of sluit met een druk op de knop
  • In de drie meest voorkomende kleuren geleverd
Vlakke
goot
Keuze uit drie
standaard kleuren
Jaar
garantie
Ruime keuze
uitbreidingen
Maatwerk
mogelijk

Combineren van uitbreidingen?

Met onze individuele oplossingen kun je producten samenstellen zoals jij dat wilt!

Geniet van een vrij uitzicht

Eenvoudig uit te breiden

Ruimte flexibeler inrichten

Standaard 5 cm platte goot

Geïntegreerde LED-strips

Glasdak

De Climatic van GardenDreams is de perfecte overkapping voor de zomer! Dankzij het lamellendak kun je zelf beslissen of je van de zon wilt genieten of liever in de schaduw wilt zitten. Open of sluit eenvoudig het dak met de meegeleverde afstandsbediening, afhankelijk van jouw behoeften.
Deze overkapping wordt geleverd in de drie meest gangbare kleuren, zodat deze optisch bijna in elke bouwsituatie past. De lamellen in de dakconstructie zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit of grijs. Deze lichte kleuren geven een frisse en moderne uitstraling.

  • Aluminiumprofielen
  • Lamellendak
  • Vast aan uw woning of vrijstaande constructie

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.