Veranda’s

GARDENDREAMS Compact Edition

Compact Edition

DIY overkapping

  • Aluminium profielen
  • Polycarbonaat dakplaten
  • Montageset
  • Duidelijke montagehandleiding

Standaard
goot

Polycarbonaat
dakbedekking
11 x 9,5 cm
staander

Compact en handig bouwpakket

De Compact Edition wordt geleverd als een compact bouwpakket dat je zelf kunt monteren.

Tijdloze basiskleur: antraciet

Duurzame materialen

Zeer betaalbaar

Snelle levering

De Compact Line is een praktische overkapping voor uw huis, garage of vakantiehuis. Het slimme constructie- en montagesysteem maakt een eenvoudige en snelle installatie mogelijk voor elke doe-het-zelver. En u hoeft niet lang te wachten, want de Compact Line wordt snel bij u thuis bezorgd.

Altijd onder je eigen terrasoverkapping kunnen zitten, zonder bij elke regenbui tuinmeubelen, kussens of een barbecue in veiligheid te moeten brengen. Wie zou dat niet willen?

De Compact Line wordt geleverd als een compacte en handige bouwkit. Je kunt deze zelf monteren of iemand anders vragen dit te doen. De volgende componenten zijn inbegrepen:

  • Aluminium profielen
  • Dakplaten van polycarbonaat
  • Montageset
  • Gemakkelijk te begrijpen montagehandleiding

Levertijd: 1-2 weken*

*De levertijden worden berekend zonder montage.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.