Veranda’s

GARDENDREAMS Expert Edition

Expert Edition

Met polycarbonaat en glas

  • Legend Edition met speciaal ontwikkelde GIGA-goot
  • Geniet van een vrij uitzicht
  • Ruimte flexibel inrichten
  • Makkelijk uit te breiden
GIGA
goot
Polycarbonaat
dakbedekking
11 x 11 cm
Staanders
Glazen
dakbedekking
Keuze uit vier
standaard kleuren
Jaar
garantie
Ruime keuze
uitbreidingen

Altijd vrij uitzicht?

Met glazen schuifwanden geniet je zelfs bij zijdelingse sluiting van de overkapping altijd van een vrij uitzicht.

Genieten van een vrij uitzicht

Gemakkelijk uit te breiden

Flexibel in te richten ruimte

Polycarbonaat of glas

Met GIGA-goot

Sterk en robuust

De Expert Edition is in de basis een overkapping van de Legend Edition met een speciaal ontwikkelde GIGA-goot. Ongeacht de weersomstandigheden geniet je van een vrij uitzicht op jouw omgeving.
Dankzij de versterkte goot van de Expert Edition kunnen veel afmetingen worden gerealiseerd met slechts twee staanders. Op deze manier kun je vrij uitzicht hebben op je tuin en de ruimte onder de overkapping nog flexibeler inrichten. Bovendien kan de Expert Edition worden aangepast en uitgebreid met uitbreidingen en extra’s, tot aan een volledige tuinkamer.

  • Aluminiumprofielen
  • Polycarbonaat- of glasdak
  • Vrijstaande constructie
  • Schuifdakconstructie

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.