Veranda’s

GARDENDREAMS Flatroof Edition

Flatroof Edition

Met glas

  • Stijlvolle overkapping
  • Strakke uitstraling van het platte dak
  • Standaard geleverd met moderne randprofielen
  • Indien je geen standaard helling wilt
Vlakke
goot
11 x 11 cm
Staanders
Glazen
dakbedekking
Sandwich Panel
dakbedekking
Keuze uit drie
standaard kleuren
Jaar
garantie
Ruime keuze
uitbreidingen

Ondoorzichtige dakbedekking?

In plaats van glas bieden we voor de Flatroof Edition ook sandwichpanelen als dakbedekking aan.

Geniet van een vrij uitzicht

Eenvoudig uit te breiden

Ruimte flexibeler inrichten

Met een platte goot

LED-strips

Glasdak

De Flatroof Edition is een stijlvolle overkapping met een optisch plat dak. Deze overkapping is bijzonder geschikt voor jou als je geen overkapping met standaard helling wilt of als een helling niet mogelijk is bij jouw huis. Deze overkapping geeft je elke dag een luxe gevoel van ruimte en vrijheid thuis.

Standaard wordt de Flatroof Edition geleverd met een modern randprofiel met 5 cm overstek. Als je dat liever hebt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een overkapping met een plat of rond randprofiel met 22 cm overstek. Je kunt kiezen uit drie kleuren, en maatwerk is mogelijk.

  • Aluminiumprofielen
  • Glasdak
  • Vrijstaande constructie
  • Sandwichpanelen als dakbedekking

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.