Veranda’s

GARDENDREAMS Legend Edition

Legend Edition

Met polycarbonaat en glas

  • Een luxe overkapping
  • Een sterk en robuust systeem
  • Geschikt voor veel uitbreidingen
  • Een polycarbonaat- of glazen dak

Standaard
goot

Polycarbonaat
dakbedekking
11 x 11 cm
Staanders
Glazen
dakbedekking
Keuze uit vier
standaard kleuren
Jaar
garantie
Ruime keuze
uitbreidingen
Maatwerk
mogelijk

Het dak openen en sluiten?

Met een schuifdak zit je direct in de frisse lucht of blijf je droog bij regen.

Een luxe overkapping

Afvoer van regenwater

Geschikt voor vele uitbreidingen

Polycarbonaat of glas

Sterk systeem

Robuust

De Legend Edition is een luxe overkapping die met zijn verfijnde, sterke en robuuste systeem bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel van deze overkapping is dat hij geschikt is voor veel uitbreidingen. Zo kun je deze overkapping uitbreiden tot een complete tuinkamer met zonwering of een schuifdak, waarmee je de warmte kunt reguleren.
De veelzijdige Legend Edition is naast een dakbedekking van polycarbonaat ook verkrijgbaar met een glazen dak. Een glazen dak zorgt voor helder en mooi licht, waardoor de overkapping nog ruimtelijker lijkt.

Je kunt kiezen uit vier kleuren en individuele aanpassingen zijn mogelijk. Deze overkapping onderscheidt zich door de vele uitbreidingsmogelijkheden.

  • Aluminiumprofielen
  • Polycarbonaat- of glazen dak
  • Vrijstaande constructie
  • Schuifdakconstructie

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.