Veranda’s

GARDENDREAMS Superior Edition

Superior Edition

Met polycarbonaat en glas

  • De crème de la crème van overkappingen
  • Gigantisch draagvermogen
  • Maximale lichtinval
  • Polycarbonaat- of glasbedekking
Superior
goot
Polycarbonaat
dakbedekking
15 x 22 cm
Staanders
Glazen
dakbedekking
In één
standaard kleur
Jaar
garantie
Ruime keuze
uitbreidingen
Maatwerk
mogelijk

Aangename temperatuur te allen tijde?

Met diverse zonweringoplossingen zit je altijd comfortabel en zonder schitteringen.

Geniet van een vrij uitzicht

Eenvoudig uit te breiden

Ruimte flexibeler inrichten

Polycarbonaat of glas

Sterk en robuust

Met Superior-goot

De Superior Edition is de crème de la crème van de overkappingen. Een overkapping met een gigantische draagkracht – geleverd met extra stevige staanders, dragers en goot. Geniet van ongeëvenaarde schoonheid. De Superior Edition is een echt pronkstuk in jouw tuin.
De Superior Edition overtuigt vooral door de enorme afmetingen. Oppervlaktes tot 42 m² kunnen worden overkapt met slechts twee staanders. De polycarbonaat- of glasbedekking geeft de Superior Edition een exclusieve uitstraling en zorgt bovendien voor maximale lichtinval.

Bij glasbedekkingen wordt de Superior Edition, afhankelijk van de grootte, uitgerust met 8 mm of 10 mm dik veiligheidsglas. U kunt kiezen uit vier kleuren, en individuele aanpassingen zijn mogelijk.

  • Aluminiumprofielen
  • Polycarbonaat- of glasdak
  • Vrijstaande constructie
  • LED-verlichting

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over diverse onderwerpen. We hebben de meest voorkomende vragen verzameld en voorzien van duidelijke en informatieve antwoorden om u te helpen met uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

Wat is een overkapping van GardenDreams?

Bij GardenDreams ontvang je niet zomaar een overkapping. Je krijgt een doordacht systeem dat zowel uitblinkt in functionaliteit als in aantrekkelijk design. Elke van onze overkappingen past naadloos bij jouw persoonlijke voorkeuren en de bijzonderheden van jouw locatie. Maar dat is nog niet alles: onze modellen zijn klaar voor diverse toevoegingen die de buitenervaring nog comfortabeler maken – van zon- en windschermen tot sfeervolle verlichting en verwarmende stralers en handige schuifdaken. Met GardenDreams krijg je meer dan alleen bescherming: je krijgt talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte vormgeving.

Kan ik de overkapping van GardenDreams uitbreiden of aanpassen?

Ja, onze overkappingen zijn volledig ontworpen voor tal van uitbreidingsopties. Of je nu wind- of zonwering, verwarmers, verlichting of een schuifdak nodig hebt – we hebben een scala aan extra’s en aanbiedingen om jouw comfort te maximaliseren.

Hoeveel kost een overkapping bij GardenDreams?

Elke droom van een overkapping is uniek, net als de prijs. Afhankelijk van de grootte, het gekozen materiaal en jouw persoonlijke voorkeuren kan dit variëren. Het is het beste om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Op die manier kunnen we samen vaststellen wat het beste bij jou past en wat het zal kosten.

Hoe lang duurt de levering van mijn overkapping van GardenDreams?

GardenDreams staat bekend om snelle levering. Daarom hoef je niet lang te wachten voordat jouw droomoverkapping werkelijkheid wordt.

Interesse of meer informatie?

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking en u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.