Veranda’s

LEINER veranda’s

LEINER veranda’s

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw buitenruimte te verbeteren en te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer? Dan bent u bij Leiner aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige terrasoverkappingen en tuinkamers die uw buitenruimte transformeren in een gezellige, beschutte plek waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Onze terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, waardoor er altijd een variant is die past bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een meer traditioneel design, wij hebben het in huis.

Onze tuinkamers bieden nog meer beschutting en privacy, en zijn daardoor perfect voor mensen die graag in alle rust willen genieten van hun buitenruimte. Onze tuinkamers zijn op maat gemaakt en kunnen worden geleverd met verschillende extra’s, zoals verlichting en verwarming, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Bij Leiner staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom worden al onze producten vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden ze geleverd met uitstekende garanties.

LEINER Area Classic

 • Uniek en tijdloos design, met overstek
 • Super doordacht systeem met zeer hoge afwerkingsgraad
 • Een vrije overspanning tot wel 7 meter
 • Standaard keuze uit 19 LEINER LOUNGE kleuren
 • Volledig uit te bouwen tot tuinkamer

Kenmerkend voor AREA classic is de dakoverstek. Het klassieke dak met zijn tijdloze vormgeving past bij elk gebouw. Desgewenst kan deze met een dakgoot en afvoerpijp worden gecompleteerd. Esthetiek speelt hier de eerste viool. Dakgoot en afvoerpijp zijn perfect voor het kubische ontwerp ontwikkeld.

LEINER Area Exclusive

 • Spraakmakend architectonisch design
 • Super doordacht systeem met zeer hoge afwerkingsgraad
 • Een vrije overspanning tot wel 7 meter
 • Geïntegreerde dakgoot
 • Standaard keuze uit 19 LEINER LOUNGE kleuren
 • Volledig uit te bouwen tot tuinkamer

AREA exclusiv maakt indruk dankzij zijn architectonische design, zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot. Het design van AREA exclusiv kent tal van verfijnde details. Alle technische componenten zijn aan het oog onttrokken en lijken optisch alsof ze uit een stuk materiaal vervaardigd zijn. Elegante afdekprofielen ontrekken schroeven, moeren en montagebouten aan het oog.

U kunt AREA uitbreiden en combineren.

Maak ook gebruik van de AREA slide of de vaststaande glaselementen van AREA fix.

Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement AREA Fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje — behaaglijker.

Met AREA led – de dimbare led-verlichting – zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras.

Noodafwatering in het AREA-terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.

AREA classic kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bij AREA 100 bedraagt 350 cm en bij AREA 150 500 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

Beweegbare zijelementen AREA slide

Via de licht lopende schuifelementen kan de glazenruimte met slechts één handgreep worden geopend. De frameloze elementen bieden maximale transparantie.U kunt ongestoord uw blik over het landschap laten dwalen. Combineerbaar met de AREA classic en Area Exclusive.

Vaststaande glazen elementen AREA fix

Een solide vaste beglazing beschermt uw favoriete plek tegen schuin invallende regen en zijwind. U hebt bovendien geen last van tocht, waardoor u hier nóg liever uw tijd doorbrengt. Combineerbaar met AREA exclusiv en Area Classic.