Veranda’s

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping verlengt u het buitenseizoen.

Want een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u in de zomer beschut bent tegen de zon en dat u in de koudere seizoenen minder last heeft van kou, wind en regen. Daardoor kunt u veel langer genieten van het buitenleven!

De beste terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping voegt u waarde toe aan uw woning. Maar dan moet de overkapping natuurlijk wél van topkwaliteit zijn. Dan bent u bij PAC Zonweringen aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk alleen terrasoverkappingen van absolute A-merken. We leveren onder meer de merken Leiner en Sunmaster.

Kies uw terrasoverkapping

U kunt uw terrasoverkapping precies aanpassen aan de stijl van uw woning of uw tuin. Zo zijn de overkappingen te leveren in elke RAL-kleur en kunt u kiezen voor glas of PVC-doek. Met glas geniet u van optimale lichtinval, terwijl PVC-doek juist meer privacy en beschutting biedt. U kunt kiezen uit maar liefst acht standaardmodellen, dus er is altijd een terrasoverkapping die bij uw woning past!

Kom naar de showroom

PAC Zonweringen levert terrasoverkappingen in heel Zeeland, bijvoorbeeld in Goes, Middelburg en Vlissingen. Kom naar onze showroom in Vlissingen en we laten u de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden graag zien. En wie weet, geniet u binnenkort van een prachtige terrasoverkapping tegen een eerlijke prijs!