Zonwering

LEINER zonwering

LEINER GmbH

Leiner GmbH is een Duits bedrijf die zich sinds 1975 heeft gespecialiseerd in de productie van zonweringen en schaduw systemen voor de Duitse en internationale markt.

Het bedrijf is vast verankerd in Duitsland. Met bijna 100 medewerkers produceren ze uitsluitend in Horgau/Beieren voor de wereldwijde verkoop. En beschikken daarvoor over een productie-, magazijn- en kantooroppervlak van meer dan 12.000 m2. Het team bestaat uit experts met jarenlange ervaring en een omvangrijke knowhow.

De zonweringen en schaduw systemen van Leiner onderscheiden zich vooral door hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. In combinatie met tal van aantrekkelijke, ook later te vervangen, doekdessins zijn de zonweringen producten voor het leven.

Met de SUNRAIN zon- en regenweringen hebben ze een gepatenteerd productsysteem in het assortiment dat zowel voor particuliere gebruikers als horecaondernemers nieuwe, flexibele mogelijkheden biedt met bescherming tegen regen, zon en wind.

Topkwaliteit in elke productiefase

Consequente controle – van de ontwikkeling t/m de uiteindelijke productlijn – zorgt bij LEINER voor compromisloze kwaliteit op topniveau. Wij ontwikkelen en vervaardigen alle producten uitsluitend in Duitsland en volgens het LEINER-kwaliteitsmanagementsysteem dat is ontleend aan DIN EN ISO 9001. Al onze zonweringen zijn gekeurd volgens EN 13561 en dragen het CE-kenmerk. Uiteraard gelden onze kwaliteitseisen ook voor ons zonweringdoek. In ons eigen atelier verwerken wij de hoogwaardige en weerbestendige stoffen – zonder storende tussennaden.

Ook onze innovaties overtuigen: door de voortdurende verbetering van onze producten en de innovatieve ideeën van ons deskundige team hebben wij bijv. het volgende ontwikkeld:

  • de eerste massief-aluminium zonwering
  • de eerste cassette-zonwering met variabele hellingshoektechniek
  • ons LEINER-octrooi op het verstelbare beschermdak van de VENTURA TREND-zonwering
  • een uniek concurrentievoordeel op de markt met de gepatenteerde SUNRAIN-producten – unieke oplossingen voor met name de horeca

NIEUW! Leiner Doekplanner.

Onze merken

LEINER Knikarmschermen

LEINER Knikarmschermen

Meer informatie

LEINER WBG 150 Pergola

LEINER WBG 150 Pergola

Meer informatie