Zonwering

Weinor zonwering

Perfecte kwaliteit – Made in Germany

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonwering, dan bent u bij PAC-Polderdijk Zonweringen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een erkende Top Partner van Weinor zonweringen en bieden daarom 7 jaar garantie op al onze producten van dit merk. Weinor is al meer dan 60 jaar een toonaangevende producent van kwalitatief hoogwaardige zonwering en terrasoverkappingen.
Het assortiment van Weinor biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een knikarmscherm, een uitvalscherm, een pergola of een terrasoverkapping, Weinor heeft het allemaal. Daarnaast biedt Weinor een ruime keuze aan doekkleuren en designs, zodat u altijd een zonwering kunt vinden die past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Als Top Partner van Weinor hebben wij een uitgebreide kennis van de producten en zijn wij in staat om u professioneel advies te geven over welke zonwering het beste past bij uw situatie. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste zonwering en zorgen voor een vakkundige installatie.

Kies voor PAC-Polderdijk Zonweringen als uw betrouwbare partner voor Weinor zonweringen en geniet van een comfortabel binnenklimaat met een perfect passende zonwering.

Dit zijn de kwaliteitskenmerken van weinor:

  • Gecontroleerde kwaliteit made in Germany: weinor hanteert op zijn beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen
  • Exclusieve doekkwaliteit: de innovatieve weinor techniek van het spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren
  • Eigen poedercoating: dit waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de weinor framekleuren
  • Op maat gesneden oplossingen voor zonwering en weerbescherming: afgestemd op uw individuele wensen

Wie voor weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit.

Onze merken

Weinor Knikarmschermen

Weinor Knikarmschermen

Meer informatie

Weinor Plaza Viva

Weinor Plaza Viva

Meer informatie

Weinor Screens

Weinor Screens

Meer informatie