januari 31, 2023
w

Advies nodig?

Aanvraag adviesgesprek (in de showroom)
of meting op locatie

w

Neem contact met ons op

Contact

Maak van je terras een zonnige, transparante woonruimte

Nieuws

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk kunnen ontspannen in je eigen tuin? Genietend van iedere zonnestraal en het hele jaar beschut tegen weer en wind. PAC Polderdijk Zonweringen in Vlissingen maakt dit mogelijk met kwalitatief hoogwaardige tuinkamers en veranda’s. “Wij werken met de Duitse kwaliteitsmerken Leiner en Weinor. Daarmee creëren we een mooie ruimte met veel glas en licht, waarvan je 365 dagen plezier hebt.”

Karin en Coen Consemulder van PAC Polderdijk Zonweringen signaleren dat tuinkamers en veranda’s steeds populairder worden. “Logisch, vinden wij. Nu de huizenmarkt op slot zit, kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in hun eigen huis. Met een tuinkamer of een veranda op maat creëer je een lichtpunt in je woning. Dat zijn mooie, lichte ruimtes, veelal opgebouwd uit glas, en daarmee de perfecte plek voor rust en ontspanning of juist om gezellig samen te komen. Daarvan profiteer je direct, maar de investering is bovendien een waardevolle upgrade van je woning.”

Modulaire systemen

De systemen waarmee PAC Polderdijk Zonweringen zijn modulair. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om stapsgewijs naar een complete tuinkamer toe te werken. “We zijn sterk in maatwerk, maar leveren ook standaardmaten, in uiteenlopende prijsklassen. Wat we tegenwoordig regelmatig doen, is een meerjarenplan maken voor buiten. We werken dan in modules, waarbij we bijvoorbeeld het eerste jaar de veranda plaatsen en in de jaren daarna de zonwering, verwarming en zij- en schuifwanden. Zo kun je de uitgaven spreiden én je krijgt de tijd om te ervaren wat je tuin nodig heeft. Zeker in een nieuwe woning, met een nieuwe tuin, kan die stapsgewijze opbouw heel prettig zijn.”

Van A tot Z

Meedenken en ontzorgen zijn belangrijke speerpunten voor Karin en Coen. Dit betekent dat zij altijd thuis komen kijken en meedenken over plaats, kleur en materiaal. “We geven een eerlijk advies om tot het beste resultaat te komen, ook als dat soms haaks staat op de ideeën van de klant. Onze klanten waarderen dat. Wat ook gewaardeerd wordt is onze inzet om hen compleet te ontzorgen. Dat betekent dat we desgewenst ook het straat en tegelwerk verzorgen. Zo werken we snel en efficiënt aan een comfortabele tuinkamer, waarvan je jarenlang kunt genieten.”