januari 31, 2023
w

Advies nodig?

Aanvraag adviesgesprek (in de showroom)
of meting op locatie

w

Neem contact met ons op

Contact

PAC Polderdijk Zonweringen uitgeroepen tot Sunmaster Premium Dealer van het jaar!

Nieuws

Sunmaster heeft haar Premium Dealer van het jaar 2021 bekend gemaakt. Hiermee zet Sunmaster de Premium Dealer die bijzonder gepresteerd heeft in het afgelopen jaar feestelijk in het zonnetje. Aandachtspunten om hiervoor in aanmerking te komen zijn onder andere; prestaties op het gebied van marketing, verkoop, service en klantgerichtheid. Maar ook zij die zich onderscheiden door hun passie voor het merk en een proactieve houding hebben door met Sunmaster mee te denken.

Sunmaster werkt intensief en plezierig samen met haar Premium Dealers op het gebied van marketing, productontwikkeling en projecten. Samen actief in de klantreis, met als doel tevreden eindgebruikers, staan hoog in het vaandel. De Premium Dealers hebben eigen werkgebieden en zijn verspreid over heel Nederland. Zij hebben meestal alle 4 de buitenzonweringproductgroepen van Sunmaster in de showroom opgesteld en ontvangen verkoopleads die vanuit sunmaster.nl worden gegenereerd. Daarnaast zijn Premium Dealers in staat om specialistische adviezen uit te brengen naar consumenten en zoveel als mogelijk te ontzorgen in het gehele project.

Coen en Karin Consemulder van Pac Polderdijk Zonweringen, die al minimaal 20 jaar samenwerken met Sunmaster, hebben de award en een waardebon te besteden aan Google Ads inmiddels in ontvangst genomen “We zijn supertrots dat wij Premium Dealer van het jaar geworden zijn en willen uiteraard onze klanten bedanken. Zonder het vertrouwen van de klant, hadden we dit nooit kunnen bereiken!”

PAC Polderdijk Zonweringen staat al sinds 1970 garant voor maatwerk in zonwering, rolluiken, veranda’s en raam/deurhorren. Het is een familiebedrijf waar alles draait om persoonlijke service en advies. “Juist dat laatste is zo belangrijk. We zijn geen ja-knikkers, maar kijken kritisch mee. Als ik van mening ben dat een klant een verkeerde keuze maakt, zeg ik dat en leg ik uit waarom. We kijken nu eenmaal vérder; we kennen de technische (on)mogelijkheden, maar weten ook hoe bepaalde kleuren aan een gevel uitpakken. Die ervaring delen we graag, want alleen zo kom je tot het mooiste resultaat”, vertelt Coen. Karin vult aan dat zij graag op locatie met klanten meekijken. “We nemen de kleurstalen mee en bekijken ter plekke wat mogelijk is.”