Veranda’s

LEINER Area Exclusive

Informatie over AREA Exclusiv

  • Spraakmakend architectonisch design
  • Super doordacht systeem met zeer hoge afwerkingsgraad
  • Een vrije overspanning tot wel 7 meter
  • Geïntegreerde dakgoot
  • Standaard keuze uit 19 LEINER LOUNGE kleuren
  • Volledig uit te bouwen tot tuinkamer

AREA exclusiv maakt indruk dankzij zijn architectonische design, zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot. Het design van AREA exclusiv kent tal van verfijnde details. Alle technische componenten zijn aan het oog onttrokken en lijken optisch alsof ze uit een stuk materiaal vervaardigd zijn. Elegante afdekprofielen ontrekken schroeven, moeren en montagebouten aan het oog.

U kunt AREA exclusiv uitbreiden en combineren.

Maak ook gebruik van de AREA slide of de vaststaande glaselementen van AREA fix. Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement AREA Fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje — behaaglijker.

Met AREA led – de dimbare led-verlichting – zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras. Noodafwatering in het AREA-terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.

AREA exclusiv kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bij AREA 100 bedraagt 325 cm en bij AREA 150 600 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.