Zonwering

Knikarmschermen LEINER

Sfeervolle schaduw

Zodra het weer beter wordt, brengen we graag veel tijd door in de buitenlucht.Onze favoriete plekjes zijn dan het terras of het balkon.
Vaak blijkt echter dat ons lievelingsplekje eigenlijk alleen in de schaduw echt aangenaam is. Een bescherming tegen de nieuwsgierige blikken van de buren zou optimaal zijn en een gezellige avond zou een paar uurtjes langer kunnen duren met de aangename warmte van een terrasheater.

Bij de aankoop van een zonwering is het verstandig om op een paar punten te letten. Stem de zonwering af op uw individuele behoeften. Bij uw vakspecialist krijgt u uitgebreid en competent advies en zij zorgen voor een vakkundige en veilige montage. Zo kunt u jarenlang van een LEINER zonwering genieten.

Cassette-zonweringen– ronduit perfect

Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de topproducten onder de zonweringen en overtuigen door hun voordelen.

In gesloten toestand beschermt de cassette het doek en de armen optimaal tegen weersinvloeden. LEINER cassette-zonweringen zijn zo ontwikkeld dat continu een exacte sluiting van de cassette gewaarborgd is. Onderdelen uit speciaal gehard aluminium zorgen voor een uiterst veilig product en maken grotere afmetingen mogelijk.

Een LEINER cassette-zonwering is in praktisch iedere gevel te integreren. De verschillende modellen passen zich decent aan de bestaande architectuur aan. Plan het beschaduwen van uw terras of balkon geheel naar wens en beleef nog jarenlang plezier aan uw LEINER zonwering.

NIEUW! Leiner Doekplanner.