Zonwering

Weinor Plaza Viva

Plaza Viva – De textiele pergola-zonwering

De Weinor Plaza Viva Optistretch is een zon- en regenwering die uw terras of buitenruimte het hele jaar door beschermt tegen de elementen. Met het innovatieve Optistretch-systeem kunt u het scherm soepel uitschuiven en genieten van de frisse lucht zonder last te hebben van de zon of regen.
Het zonnescherm is zeer flexibel en kan worden aangepast aan verschillende weersomstandigheden. Zo kunt u het scherm kantelen voor extra bescherming tegen de zon of intrekken als het begint te regenen. De Plaza Viva Optistretch biedt niet alleen bescherming tegen de zon en regen, maar ook tegen wind en UV-straling.

Dit scherm is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u het perfecte scherm kunt vinden dat past bij uw individuele smaak en behoeften. Bovendien heeft het scherm een modern en stijlvol design dat naadloos past bij elk type huis of gebouw.

De Weinor Plaza Viva Optistretch is de ideale oplossing voor wie het hele jaar door van zijn buitenruimte wilt genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Eigenschappen

  • Bescherming tegen zon, wind en regen
  • Optionele telescoopstaander
  • Geïntegreerde LED-verlichting en Volant Plus mogelijk
  • Breedte x uitval (max.): 6 m x 5 m
  • meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 framekleuren