januari 31, 2023
w

Advies nodig?

Aanvraag adviesgesprek (in de showroom)
of meting op locatie

w

Neem contact met ons op

Contact

Zonwering kiezen/kopen

Nieuws

Wat is uw budget?

Een eerste stap om goed over na te denken. Door de brede mogelijkheden op het gebied van zonwering kunt u tenslotte alle kanten op. Van low budget tot exclusief en luxe. Bepaal dus voor uzelf wat u aan zonwering wilt uitgeven en stem hier uw zoektocht op af.

Welke zonwering past bij uw woning?

Vervolgens kunt u gaan nadenken over welk soort type zonwering u graag wilt. Hierbij kunt u letten op de eigenschappen van de zonwering, maar ook of de uitstraling bij uw woning past. Zo staan bijvoorbeeld shutters en screens bekend als zonwering met een moderne uitstraling, terwijl markiezen juist een klassieke stijl hebben.

Kleuren en materialen

Deze keuze hangt eigenlijk samen met voorgaand punt en hangt echt af van uw smaak. Belangrijk dus, want zonwering kan een prachtige toegevoegde waarde zijn op uw woonruimte. Denk dus goed na wat u wilt wat betreft bijvoorbeeld materiaalkeuze, kleuren en dessins.

Standaard of op maat?

Ook de afmeting is een factor die van invloed is op de prijs. Gaat u voor de standaard maat of wilt u (of is het noodzakelijk) dat de zonwering echt op maat voor uw woning wordt gemaakt. De eerste optie is natuurlijk goedkoper, terwijl de tweede optie zorgt dat u optimaal van uw zonwering geniet.

Basic of luxe?

Vindt u het prima om de zonwering met de hand uit te draaien of gaat u voor extra comfort met bijvoorbeeld afstandsbediening en automatische sensoren. Aan u de keuze!

Vraag het aan een zonweringspecialist

En tot slot: laat u goed adviseren als u niet goed weet wat u wilt. Onze zonweringspecialisten weten precies hoe en wat en zijn u graag van dienst met een advies op maat!

Klaar voor de zoektocht naar uw nieuwe zonwering? Bekijk direct onze collectie zonwering en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.