januari 31, 2023
w

Advies nodig?

Aanvraag adviesgesprek (in de showroom)
of meting op locatie

w

Neem contact met ons op

Contact

De drie soorten comfort van zonwering

Nieuws

Vaak wordt zonwering puur vanuit functionele redenen gekocht. Het buitenhouden van ongewenst zonlicht is voor veel mensen tenslotte de voornaamste reden. Maar wist u dat zonwering op drie fronten bijdraagt aan een aangenamer wooncomfort?

Thermisch comfort

Zonwering draagt bij aan het constanter houden van de temperatuur in huis. In de winter gebeurt dit doordat warmte beter in huis wordt gehouden, in de zomermaanden juist door het buiten houden van ongewenste warmte. Het resultaat? Een aangenamer binnenklimaat en een besparing op uw energierekening.

Zicht comfort

Zonwering geeft u de mogelijkheid om zelf de lichtinval van zonlicht in huis te bepalen. Zo voorkomt u enerzijds dat u in huis verblind wordt door de zon en wordt anderzijds uw privacy verhoogd.

Akoestisch comfort

Afhankelijk van het soort zonwering dat u kiest kan deze ook flinke voordelen bieden qua geluidsbeperking. Kiest u bijvoorbeeld voor rolluiken? Dan kan deze bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van geluidshinder. Ideaal als u bijvoorbeeld aan een drukke straat woont.

Meer weten over de comfort verhogende mogelijkheden van zonwering voor uw woning? Vraag het vrijblijvend aan onze zonweringspecialisten, wij vertellen u graag meer.