De nieuwsberichten van PAC Polderdijk Zonweringen

Actueel en interessant nieuws

Regelmatig heeft PAC Polderdijk Zonweringen interessant en actueel nieuws dat we met u willen delen. Bekijk onze site voor de nieuwste weetjes en berichten. Zo mist u nooit meer iets! Onze oudere nieuwsitems kunt u terugvinden in ons nieuwsarchief.

Wilt u meer informatie over een van onze nieuwsberichten? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.

17/06/2018

Energie besparen met zonwering in de winter

Wist u dat uw zonwering deze winter kan zorgen voor een lagere energierekening?

10/06/2018

Zonwering kiezen/kopen

Als u van plan bent om zonwering te kopen is het verstandig om op een aantal zaken te letten. U wilt tenslotte niet over een jaar de boel alweer moeten vervangen. De zonweringspecialisten van PAC Polderdijk Zonweringen geven enkele tips.

23/04/2018

De drie soorten comfort van zonwering

Vaak wordt zonwering puur vanuit functionele redenen gekocht. Het buitenhouden van ongewenst zonlicht is voor veel mensen tenslotte de voornaamste reden. Maar wist u dat zonwering op drie fronten bijdraagt aan een aangenamer wooncomfort?

23/04/2018

Zonwering onderdelen bestelt u eenvoudig online

Wist u dat u al uw zonwering onderdelen tegenwoordig gewoon eenvoudig online kunt bestellen bij Zonweringen-specialist.nl? Handig, snel en met gratis verzending!

08/03/2018

Meer wooncomfort met op afstand bedienbare zonwering

Zonwering die u vanaf de bank (of vanuit de tuinstoel) kunt bedienen. Of nog beter, die zich automatisch aanpast aan de weersomstandigheden. Klinkt dat u ook als muziek in de oren? PAC Polderdijk Zonweringen maakt het mogelijk!

07/03/2018

Welke soorten buitenzonwering zijn er?

De afgelopen jaren is het aanbod buitenzonwering behoorlijk uitgebreid. Zonwering voor de buitenzijde van uw woning is dan ook verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Onderstaand hebben we kort voor u de meest voorkomende buitenzonwering op een rij gezet.