De nieuwsberichten van PAC Polderdijk Zonweringen

Actueel en interessant nieuws

Regelmatig heeft PAC Polderdijk Zonweringen interessant en actueel nieuws dat we met u willen delen. Bekijk onze site voor de nieuwste weetjes en berichten. Zo mist u nooit meer iets! Onze oudere nieuwsitems kunt u terugvinden in ons nieuwsarchief.

Wilt u meer informatie over een van onze nieuwsberichten? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.

23/04/2018

De drie soorten comfort van zonwering

Vaak wordt zonwering puur vanuit functionele redenen gekocht. Het buitenhouden van ongewenst zonlicht is voor veel mensen tenslotte de voornaamste reden. Maar wist u dat zonwering op drie fronten bijdraagt aan een aangenamer wooncomfort?

23/04/2018

Zonwering onderdelen bestelt u eenvoudig online

Wist u dat u al uw zonwering onderdelen tegenwoordig gewoon eenvoudig online kunt bestellen bij Zonweringen-specialist.nl? Handig, snel en met gratis verzending!

01/04/2018

De Lente komt. Maak uw zonwering lente klaar!

Door het uitblijven van de winter lijkt het nu al steeds vaker voorjaar. Tegelijkertijd komt de lente ook steeds sneller dichterbij. De dagen worden langer, de vogels beginnen weer te fluiten en de temperaturen laten het soms zelfs al toe om lekker buiten te zitten. Hoogste tijd dus om uw zonwering lente klaar te maken!

30/03/2018

Geniet van de veelzijdigheid van zonwering

Zonwering in en rondom huis biedt volop mogelijkheden. En niet alleen maar om de zon tegen te houden!

08/03/2018

Meer wooncomfort met op afstand bedienbare zonwering

Zonwering die u vanaf de bank (of vanuit de tuinstoel) kunt bedienen. Of nog beter, die zich automatisch aanpast aan de weersomstandigheden. Klinkt dat u ook als muziek in de oren? PAC Polderdijk Zonweringen maakt het mogelijk!

07/03/2018

Welke soorten buitenzonwering zijn er?

De afgelopen jaren is het aanbod buitenzonwering behoorlijk uitgebreid. Zonwering voor de buitenzijde van uw woning is dan ook verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Onderstaand hebben we kort voor u de meest voorkomende buitenzonwering op een rij gezet.